Gå till innehåll
Spårvägen badminton
Spårvägen badminton

Spårvägens sociala fond

Spårvägen badminton ska vara öppet för alla oavsett socioekonomisk tillhörighet. Av det skälet har Spårvägen badminton inrättat Spårvägens sociala fond.

Den övergripande målsättningen med den sociala fonden är att kapa de ekonomiska trösklarna för att fler ska kunna spela badminton hos Spårvägen och därmed bredda rekryteringsbasen för deltagande i Spårvägens badmintonverksamhet.

Spårvägens sociala fond finns till för att vid behov ekonomiskt kunna hjälpa enskilda medlemmar att vara aktiva i föreningen. Den sociala fonden kan exempelvis stödja medlemsavgift/träningsavgift, tävlingsdeltagande, lägerdeltagande och visst material. Ingen ska behöva lämna Spårvägen av ekonomiska skäl.

Spårvägens sociala fond kommer att vara i funktion från och med hösten 2023. Vi kommer återkomma om hur man ansöker om stöd från fonden.

Swish till Spårvägen

Lämna gärna ett bidrag till Spårvägens sociala fond genom att swisha 1230779546. Alla bidrag mottages tacksamt!

Mer information om Spårvägens sociala fond, kontakta Jens Holm sammankallande i Spårvägens sociala fonds arbetsgrupp: jensholm13@gmail.com.

Om Spårvägen badminton

Spårvägen badmintonförening bildades 1991. Idag är vi en av Sveriges största badmintonföreningar med drygt 700 medlemmar. Vi arrangerar badmintonverksamhet för 6-åringar som spelar badminton för första gången till elitspelare som spelar i Sveriges högsta serie samt veteraner som fortsätter att spela på ålderns höst. Vi bedriver vår verksamhet i Enskede rackethall, söder om Stockholm.

Publicerad: 2023-05-30

Senast uppdaterad: 2023-05-30

Författare: Erik Ferenius

Besöksadress
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Postadress
Enskede Rackethall
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Kontakta oss
070-418 48 99
kansli@sparvagenbadminton.com