Gå till innehåll
Spårvägen badminton
Spårvägen badminton

Prova på-grupper efter nyårshelgen

Efter nyår erbjuder Spårvägen "prova på-grupper" för barn och ungdomar. På träffarna får du se hur våra träningar fungerar och en kort introduktion i den badmintonteknik som vi lär ut i våra olika grupper.

Spelare i Spårvägen badminton

Det är många barn och ungdomar som står på väntelistor för att få komma och pröva att spela badminton i Spårvägens träningsgrupper. Efter nyår erbjuder vi så kallade "prova på-grupper", som ger dig möjlighet att se hur vi jobbar i Spårvägen och på våra träningar. Barnen får också en kort introduktion i den badmintonteknik som vi lär ut i våra grupper, och får därmed en chans att se om badminton är något för just er. Utöver det får också barnen och ungdomarna röra på sig och ha roligt. Om spelarna har någon kompis som inte står med på vår väntelista går det givetvis bra att anmäla denne också.

Minikursen består av fyra tillfällen á 1 timma och kostar totalt 500 kronor. Vid er bekräftan tackar ni ja till alla pass. Givetvis hoppas vi att ni har möjlighet att komma på alla träningspass, men det är inget krav. Däremot kommer det kosta 500 kronor per person oavsett hur många pass ni kommer till. Avgiften kommer skickas ut med faktura till den e-post ni anger vid anmälan. Anmälan till kursen ger inte någon garanti till plats i våra ordinarie grupper, eller förtur på väntelistan, utan dessa grupper är separata. Vi arrangerade liknande aktiviteter förra året och de var mycket uppskattade.

Datum och tider

Träningspassen kommer vara enligt nedan, där grupperna kommer att delas upp efter ålder:

  • Tisdag 2 januari
  • Onsdag 3 januari
  • Torsdag 4 januari
  • Fredag 5 januari

Samtliga dagar är tidpunkten för passen:

  • 10.00–11.00 födda 2016-2014
  • 11.00–12.00 födda 2013-2010
  • 12.00–13.00 födda 2009-2006

Så här anmäler du dig

Gå in via medlem.sparvagenbadminton.se Länk till annan webbplats. och klicka på "Skapa konto" och registrera därefter ett konto för barnet som ska delta. Efter att du har skapat kontot kan du anmäla barnet till kurserna som ligger under "Kommande aktiviteter" på startsidan.

Sista dag för anmälan är fredag den 29 december klockan 20.00, därefter stängs formuläret. Vi har ett begränsat antal platser och blir grupperna fulla är det först till kvarn som gäller. Vid färre än 8 stycken anmälningar kommer grupperna att ställas in. Det kommer i så fall meddelas via mejl den 30 december.

Träningarna kommer att vara i Enskede rackethall på Sockenvägen 290. Ni behöver ha med er skor för inomhusbruk och idrottskläder. Racket och boll finns att låna på plats. Alla anmälda kommer få ett mejl med fler detaljer, till exempel vilka banor som gäller och annat smått och gott.

OBS! Om ni inte längre är intresserade av att stå kvar på väntelistan till vår ordinarie verksamhet ber vi er skicka ett mejl till kansli@sparvagenbadminton.com så tar vi bort er.

God fortsättning och Gott Nytt År!

Publicerad: 2023-12-27

Senast uppdaterad: 2023-12-27

Författare: Erik Ferenius

Samarbetspartners

Besöksadress
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Postadress
Enskede Rackethall
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Kontakta oss
070-418 48 99
kansli@sparvagenbadminton.com