Gå till innehåll
Spårvägen badminton
Spårvägen badminton

Hemmapremiär i Badmintonligan

Tisdag den 24 oktober klockan 18.30 spelar Spårvägen sin första hemmamatch i Victor badmintonligen då laget möter Fyrisfjädern från Uppsala. Matchen spelas som vanligt i Enskede rackethall.

Agnes Körösi

Agnes Körösi

Äntligen är det dags för den första hemmamatchen för Spårvägen i Victor Badmintonligan! Hittills har tre matcher spelats, där den senaste matchen var den 23 oktober då Spårvägen tog en poäng borta mot Täby. I de två tidigare matcherna har det blivit förlust för Spårvägen.

I matchen mot Täby gjorde Spårvägen en mycket bra insats, där laget ledde med 3-1 inför de två sista delmatcherna. Det blev dock knappa förluster i dessa matcher vilket gjorde att lagmatchen mellan Täby och Spårvägen fick avgöras genom ett så kallat "golden set", vilket innebär att endast ett set spelas i en match. Det set som spelades var damdubbeln, och där blev det förlust för Spårvägenparet vilket gjorde att slutresulatet i matchen blev 4-3 till Täby. Spårvägen fick därmed med sig en poäng, tack vare det oavgjorda resultatet efter sex delmatcher, medan Täby kunde inkassera två poäng genom vinsten i golden set.

Matchresultat Täby-Spårvägen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mathen mot Fyrisfjädern tisdag den 24 oktober startar klockan 18.30. Var gärna på plats en stund innan för spelarpresentationer och annan information.

Om du inte kan se matchen på plats i Enskede rackethall går det bra att följa den via badmintonplay.se och Spårvägens matchkanal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Spårvägens matcher i Badmintonligan 2023

Publicerad: 2023-10-24

Senast uppdaterad: 2023-11-08

Författare: Erik Ferenius

Samarbetspartners

Besöksadress
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Postadress
Enskede Rackethall
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Kontakta oss
070-418 48 99
kansli@sparvagenbadminton.com