Gå till innehåll
Spårvägen badminton
Spårvägen badminton

Spårvägen badminton sponsras med fossilfria resor

Bildelningsföretaget Aimo Share har tecknat ett nytt sponsoravtal med idrottsföreningen Spårvägen badminton. Aimo Share går in som sponsor för att stötta klubbens hållbarhetsatsning som har visionen att resa fossilfritt. Det handlar bland annat om stöd till elitlagets resor till matcher i Victor Badmintonligan samt ungdomars resor till och från tävlingar i hela landet

– Vi är väldigt glada över att samarbeta med ett företag som ligger i linje med vårt hållbarhetsarbete. Där är vår vision att resa så fossilfritt som möjligt. Vår medverkan i Badmintonligan innebär resor över hela Sverige. Aimo Share möjliggör att en stor del av dessa resor, men även andra klubbresor, kan bli fossilfria. Vi hoppas på ett långt samarbete och ser fram emot att se Aimo Share växa, säger Thomas Csiffary, chefstränare.

Aimo Share sponsrar klubben under 2023-2024 och kommer bland annat att synas på tröjor, på tävlingar, på klubbens sociala medier och på skärmar i samband med kommande matcher i Victor Badmintonligan.

– Vi på Aimo Share är glada över att vår sponsring ska bidra till att Spårvägen badminton uppfyller sin vision om att bli en fossilfri förening. Aimo Share bildades med målet att ansluta sig till de kollektiva och delade mobilitetsalternativ som på ett miljövänligt och flexibelt sätt bidrar till ett hållbart stadsliv. Vi strävar efter en stad med färre bilar, mindre buller och mindre koldioxidutsläpp, och med tillgång till bil när den behövs. Vi är stolta och tacksamma över att Spårvägen väljer att resa med våra elbilar och därmed inspirerar andra idrottsföreningar att göra bättre val för en hållbar framtid, säger Takaaki Imamura, VD på Aimo Share.

Kontakt

Sara Lidjan, marknadskoordinator Aimo Share, Tel: 070-470 07 82, E-post: sara.lidjan@aimoshare.se
Thomas Csiffary, chefstränare Spårvägen Badminton, Tel: 070-418 48 99, E-post: thomas@sparvagenbadminton.com

Om Aimo Share

Aimo Share är Stockholms första bildelningstjänst som erbjuder fossilfria resor med 100 procent elbilar. Företaget startade 2018 och erbjuder elbilar från bland andra Tesla, Volkswagen och KIA. Företaget startades med målet att erbjuda den smidigaste och mest miljövänliga mobilitetstjänsten för ett hållbart stadsliv. För en stad med färre bilar, mindre buller och mindre koldioxidutsläpp. Se aimoshare.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Spårvägen badminton

Spårvägens badmintonförening bildades den 20 maj 1991 och arbetar utifrån en samlad värdegrund med målet att bli Sveriges bästa badmintonklubb. Spårvägen har cirka 700 medlemmar, där de flesta är aktiva spelare och 220 är licensierade tävlingsspelare. Klubben bedriver verksamhet i Enskede rackethall där träning erbjuds alla dagar i veckan för alla, från sexåringar som spelar för första gången till elitspelare. Spårvägens tävlingsverksamhet riktar sig till alla som är vill tävla och erbjuder därför tävlingar som motsvarar spelarnas nivå, oavsett ålder. Säsongen 2023/2024 deltar Spårvägen Badminton i Sveriges högsta serie, Victor Badmintonligan, med ett lag som nästan uteslutande består av spelare fostrade i den egna klubben.

Spårvägen sponsras av Aimo

Publicerad: 2023-09-29

Senast uppdaterad: 2023-10-03

Författare: Erik Ferenius

Samarbetspartners

Besöksadress
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Postadress
Enskede Rackethall
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Kontakta oss
070-418 48 99
kansli@sparvagenbadminton.com