Gå till innehåll
Spårvägen badminton
Spårvägen badminton

Klubbmästerskap 2-3 juni

KM

Välkomna till 2023 års klubbmästerskap (KM) i Spårvägen. KM är för alla som vill tävla mot andra spelare i klubben. Här är alla med, oavsett grupp eller ålder, nybörjare eller proffs.

Startavgiften är 150 kronor och faktureras i efterhand.

Var på plats 30-40 minuter före utsatt tid. Vi ligger ofta före i tidsschemat och det är viktigt att du hinner värma upp före matcherna.

Fredag 2 juni är det spel i följande klasser mellan klockan 16.00-20.30:

  • Mixed U13
  • Herrdubbel U13
  • Mixed u15
  • HS U15 inledande omgångar
  • HS U13 inledande omgångar
  • HS U11 inledande omgångar
  • HS U17 poolomgång 1+2

Du hittar lottningen i systemet Tournament Software. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där klickar du på fliken spelare Länk till annan webbplats. och letar upp ditt namn. När du klickar på namnet så ser du dina schemalagda matcher. Observera att du kommer att spela flera matcher om du går vidare i tävlingen. Alla matcher inom respektive klass hittar du genom att klicka på fliken lottningar Länk till annan webbplats. och sedan aktuell klass.

Lördag 3 juni är det spel mellan klockan 9.00-21.00. Klockan 12.30-13.30 på lördagen är det paus för utdelning av utmärkelser: Sahlströms Pokal, Årets rookie och Fabian Bergman Carlssons förebildspris.

Lotterier med fina priser, träningströjor till kraftigt rabatterade priser sker under hela lördagen.

Om tävlingen

Få chansen att se klubbens duktiga senior- och elitspelare i A-laget mötas i hårda och spännande matcher, samtidigt som du är med och tävlar i din egen åldersklass. Vi har tre seniorklasser – en öppen klass där serielagen spelar, en B/C-klass samt en D-klass som är öppen för föräldrar som vill vara med och spela.

Det kommer att arrangeras lotterier med fina priser, delas ut utmärkelser, tas gruppfoto och det kommer att finnas klubbkläder till försäljning.

Missa inte detta roliga klubbarrangemang!

Anmälan görs till kansli@sparvagenbadminton.com. Sista dag för anmälan är onsdag den 17 maj.

Beroende på antalet anmälda spelare kan upplägget för tävlingen justeras, till exempel att man endast får ställa upp i en ålderskategori, att vi tar bort mixedklasser, att vi ändrar spelform till 3 set till 11 etc.

Vi kommer i vanlig ordning att behöva många funktionärer för tävlingen, och blir glada om ni skriver upp er upp er redan nu: Funktionärer KM 2-3 juni Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Eftersom vi har bytt datum för tävlingen har vi tagit bort er som tidigare anmälde er som funktionärer. Skriv gärna upp er igen om ni har möjlighet även denna helg. Tack!

Hälsningar,
Spårvägen badminton tävlingskommitté

Publicerad: 2023-05-01

Senast uppdaterad: 2023-06-02

Författare: Erik Ferenius

Sponsorer

Besöksadress
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Postadress
Enskede Rackethall
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Kontakta oss
070-418 48 99
kansli@sparvagenbadminton.com