Gå till innehåll
Spårvägen badminton
Spårvägen badminton

Funktionärer på Spårvägens tävlingar

Under våren 2023 har Spårvägen tre stora arrangemang i Enskede rackethall. Vi behöver hjälp av frivilliga föräldrar, medlemmar eller andra för att kunna genomföra tävlingarna.

Följande tävlingar behöver vi hjälp med:

  • 24-26 mars: SM U15
  • 6-7 maj: Spåret Open ungdom (nivå 1- och 3-tävling, U9-U19)
  • 2-3 juni: Klubbmästerskap för Spårvägen badminton (för samtliga spelare i klubben)

För att vi ska kunna genomföra dessa tävlingar på ett professionellt sätt krävs frivilliga funktionärer. Vi har ibland haft svårt att fylla alla funktionärspass på våra tävlingar och några få eldsjälar har fått jobba väldigt hårt. Om alla aktiva familjer bidrar med en person på ett pass på någon av våra hemmaarrangemang varje termin så kommer vi klara det.

Det krävs inga förkunskaper för att hjälpa till, utan alla får instruktioner på plats och samtliga över 13 år är välkomna att anmäla sig. Självklart får man fika under sitt arbetspass.

Om du vill anmäla dig redan nu kan du göra det genom någon av länkarna nedan. Vi kommer även att göra e-postutskick inför varje tävling. Alla tider i formulären är cirkatider, och de uppdateras till exakta tider i takt med att vi närmar oss tävlingen (då vi vet antal anmälda spelare).

Tack för ditt engagemang!

Publicerad: 2023-02-22

Senast uppdaterad: 2024-02-06

Författare: Erik Ferenius

Besöksadress
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Postadress
Enskede Rackethall
Sockenvägen 290
120 40 Årsta

Kontakta oss
070-418 48 99
kansli@sparvagenbadminton.com